Training omgaan met trauma
Voor meer rust, ontspanning en vertrouwen

Deze training is er specifiek op gericht om te leren hoe trauma werkt en hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk thuis, op je werk en andere omgeving. Vaak komt dit in de traumahulp sessies niet zo snel aan de bod vanwege beperkte ruimte, tijd. Omdat er specifiek gericht wordt op de behandeling zelf. Maar thuis moet je nog leren omgaan met spanning, stress, triggers, emoties die overspoelen. En dat is niet altijd even makkelijke met een gezin, huishouden, werk en andere bezigheden. Hoe je dat doet leer je in deze training stap voor stap.

Mindfulness training bij trauma

Wat levert deze training je op?
* Minder stress, meer rust en zelfvertrouwen
* Persoonlijk plan voor zelfzorg en herstel
* Praktische handvaten voor thuis en op werk

Inhoud training omgaan met trauma
Met behulp van uitleg, oefeningen en een persoonlijk plan leer je omgaan met trauma en leer je de signalen van je mind en lichaam beter herkennen. Ook leer je hoe je de juiste hulpbronnen voor jezelf kunt inzetten in je dagelijkse leven. Zodat je weer grip, zelfvertrouwen en plezier ervaart. En goed kunt herstellen. Het oefenen in een groep zorgt ervoor dat je helingsproces versneld wordt.

Er wordt gezorgd voor een veilige bedding en er wordt trauma sensitieve manier gewerkt. Voor aanvang van de training is er altijd nog telefonisch contact ter kennismaking om af te stemmen op wat er nodig is, waar behoefte aan is en wat je graag wilt bereiken. En indien het gewenst is wordt er ook afgestemd, samengewerkt met andere behandelaren.

Praktische inhoudelijke informatie:
* 6 lessen van 1,5 uur
* Inclusief digitale oefeningen
* inclusief persoonlijk herstelplan
* Inclusief koffie en thee

Data en tijden:
Data: Ma. 28 nov. 12, 9 jan, 23 jan, 6 feb, 20 feb.
Tijd: 20.15-21.30 uur

Locatie: Het Coachhuis, Emmastraat 24-A, Velp

Prijs: € 295,00 inclusief BTW. € 430,00 exclusief BTW bij vergoeding door werkgever.

Maximaal 10 deelnemers

Inschrijven:

Mail naar info@zhoo.nl of bel 06-53964826 Claudia Leenaars. Of schrijf je hier in.