Ik ben Claudia Leenaars, het is mijn missie om iedereen te laten ervaren dat je ondanks (werk)druk, stress en spanning toch ontspannen en met plezier kunt leven en werken.

Na mijn HBO-opleiding Business Management heb ik bij diverse internationaal georiënteerde bedrijven en bij de overheid gewerkt op het gebied van Verkoop, Inkoop, Communicatie en HRM. Naast mijn werk heb ik een 2-jarige opleiding voor psycho therapeut gevolgd. In deze opleiding heb ik veel geleerd over mindfulness, ontspanning en de psyche van de mens. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat ik heel blij werd van het werken met groepen. Er was een zaadje geplant..

De opgedane kennis van deze studie heb ik ruim 15 jaar toegepast en getoetst in het bedrijfsleven, bij de overheid en in privé situaties. Met als doel om te ontdekken hoe je ondanks drukte ontspannen kunt leven en werken. Dit heb ik aangevuld met diverse cursussen, theoretische studie en ruime praktijkervaring.

Vanaf 2018 heb ik mij verdiept in de werking van trauma en ptss. Daarvoor heb ik een studie Mindfulness bij trauma gevolgd en een opleidingstraject trauma sensitief ondersteunen gevolgd. Missie die daarbij ontstond is:

Hoe herken je trauma en ptss, hoe ga je ermee om en wat helpt om te herstellen. Ik ontdekte dat veel elementen voor het herstel al jarenlang in mijn training en coaching verwerkt zaten. Maar ik leerde nog heel veel bij over traumagerichte oefeningen en nieuwe herstelmethodes.

Door deze kennis en ervaringen en ben ik gespecialiseerd in:

* Toepassingsgerichte mindfulness voor particulieren en bedrijven
* Creëren van goede balans tussen privé en werk
* Stresspreventie- en vermindering privé en op het werk
* Herkennen, omgaan met en herstellen van trauma
* Doorbreken van oude patronen en omzetten naar een positieve duurzame verandering

Het is mijn ambitie om op professionele en inspirerende manier mijn kennis op het gebied van mindfulness, ontspanning, stressmanagement en herstel bij trauma en ptss, over te dragen aan anderen.

Mijn doel is om mensen te laten ervaren hoe het eenvoudig anders kan. Zodat je ondanks alle drukte toch ontspannen, scherp en energiek kan blijven. En je vanuit vertrouwen en verbinding kunt genieten van het leven.

Kernbegrippen bij mijn aanpak en activiteiten zijn:

Zelfbewustwording, Humor, Ontspanning Ontwikkeling, kortweg ZHOO!

Wat anderen over mij zeggen? Klik hier

ZHOO zorgt voor aandacht en ontspanning op moment dat JIJ het nodig hebt.